Professionella skönhetsbehandlingar i Linköping

Jag har nu bott i Linköping i fem år, jag flyttade hit när jag var tjugo år eftersom jag då började plugga här på universitetet. Jag trivs jättebra i Linköping och jag har träffat massa nya vänner som jag trivs väldigt bra med. Nu under sommaren så är jag kvar här på grund av jobb som jag har haft här under ett par år. Jag tycker det är kul att fixa mina fransar och naglar med mera, ibland så gör jag det hemma och andra gånger så gör jag det på skönhetskliniker. En sådan klinik som jag brukar besöka i Linköping är ColourfulBeautiful AB. De erbjuder olika typer av skönhetsbehandlingar som håller hög kvalitet. Jag tycker det är kul att gå dit för en behandling eftersom resultatet blir så bra, jag har gjort lite olika typer av behandlingar där. Bland annat fransförlängningar och jag har även fått gjort min makeup i Linköping gjord där. Deras anställda är väldigt duktiga, de har en god utbildning och gedigen erfarenhet kring hur deras tjänster ska utformas för att uppnå bästa möjliga resultatet. Hos ColourfulBeautiful provade jag på sugaring för första gången, det är en typ av vaxning som man gör utav organiska och naturliga ingredienser som är betydligt mycket mer skonsam för huden. Efter jag provade det på ColourfulBeautiful så har jag gjort sugaring hemma själv två gånger. Det fungerade men det blev inte riktigt lika bra som på behandlingen i Linköping. Jag tänkte gå dit snart igen eftersom jag behöver göra en fransförlängning, jag tycker det är fint och om jag gör en sån så behöver jag inte använda mascara på några månader, på så sätt så går sminkningen på morgonen lite snabbare, vilket är skönt samtidigt som det ser naturligt och somrigt ut.