TEK-EX teknikexperten

Nu är det dags för ännu ett inlägg mina fina läsare. Jag välkomnar er varmt tillbaka till mig och jag hoppas att ni har haft det bra sedan vi sågs senast. Jag har vart lite klantig och jag gjorde sönder min telefon när jag var ute på stan. Som tur var hittade jag Tek-Ex Teknikexperten som kunde laga min mobiltelefon i Tranås. Jag hade tur att vara utanför dem när det hände så jag behövde verkligen inte leta länge innan jag hittade dem.

Jag är en ganska klantig person som ofta gör sönder grejer och det kan bli väldigt dyrt i längden. Detta var dock första gången jag har lyckats göra sönder min telefon och det är ganska starkt för att vara mig. Jag gör dock oftast sönder andra grejer som vaser och prydnader i butiker och jag skäms lika mycket varenda gång. Nu när jag hade gjort sönder min telefon genom att tappa den i marken var det tur att jag stod precis utanför en butik som kunde laga min mobiltelefon i Tranås, och det var väldigt skönt. Om jag hade berättat detta för mina föräldrar hade de gått i taket och jag tror inte att de hade betalat för att laga den. Nu betalade jag själv för att den skulle bli lagad, men de hade ett sådant bra pris att jag blev väldigt överraskad. Nu har jag i alla fall en hel mobil, men är det så att ni letar efter någon som kan laga er mobiltelefon i Tranås tycker jag att ni ska vända er till Tek-Ex Teknikexperten då de både hade ett riktigt bra pris och bra service.